Projekt Zavihajmo rokave – ZA LEPŠO ŠOLO

Podjetje Merkur je razpisalo natečaj za izvedbo projekta Zavihajmo rokave – ZA LEPŠO ŠOLO. Idejo za projekt smo si zamislili v 8. razredu pri izbirnem projektu likovno snovanje II.

Pred kratkim smo izvedeli, da je ideja naše šole tako zelo dobra, saj jo je posebna komisija uvrstila med 10 najboljših v Sloveniji. Prejeli smo Merkurjevo nagrado – materiale za ustvarjanje v vrednosti 300,00 €. Nagrade smo resnično veseli! Hvaležni smo podjetju Merkur, ki se je v teh težkih časih odločilo podpreti ustvarjalnost mladih.

Projekt bo vključeval ilustracije šolarjev, ki se igrajo na šolski zelenici ob regionalni cesti. Figure šolarjev bodo v naravni velikosti in pobarvane/poslikane z obstojnimi barvami, ki bodo prenesle klimatske razmere na Colu. Figure bodo ploskovno izrezane iz debelejših lesenih desk.

Namen figur ni zgolj polepšanje prostora ob šoli, pač pa tudi opozorilo voznikom, da so na območju, kjer bodo postavljene, posebej pozorni in da zmanjšajo hitrost. Ker gre za regionalno cesto, je ta dokaj prometna.

IMG_4541

(Skupno 93 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...