Obvestilo – LopolisPRO

Spoštovani starši

Z novim šolskim letom smo na naši šoli začeli uporabljati nov informacijski sistem LopolisPRO. Ker se poraja nekaj nevšečnosti, vam posredujemo nekaj informacij.

Sistem vam je poslal podatke in navodila za preverjanje pravilnosti kontaktnih podatkov. To so podatki, ki jih ima šola o starših, da lahko komuniciramo z vami. Zaradi dvostopenjske avtentifikacije ste prejeli tudi varnostno kodo. Ko ste vse uspešno opravili, ste lahko potrdili pravilnost podatkov oz. jih tudi popravili.

Največ težav imate starši, ki imate več otrok na šoli. V tem primeru ena varnostna koda deluje, druga pa ne. Brez panike. Sistem vam za vsakega otroka pošlje svojo kodo, ampak ko potrdite podatke pri enem otroku, so avtomatsko potrjeni tudi pri ostalih vaših otrocih. Dovolj je, da ta postopek izvedete enkrat.

V kolikor boste imeli še kakšno težavo oz. vprašanje glede delovanja sistema se lahko obrnte neposredno na računalničarja na elektronski naslov pavelm@os-col-si.

V obvestilu, ki je bilo poslano, je omenjeno, da je mogoča tudi prijava in odjava na prehrano. To na naši šoli ni mogoče. Na šoli za prijavo in odjavo prehrane uporabljamo aplikacijo mAjdovščina.

(Skupno 77 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...